Povestiri

Iubiri la kilogram 7

Pentru Andreea promovarea nu era un scop, a vazut cum se misca lucrurile in firma si nu credea că va reuși să treacă de grupurile de prietenii și încrengături amoroase, ascunse de celebrul cod de conduită, un fel de carte de ficțiune căreia îi cădeau pradă doar câțiva indezirabili.
Odată ce a obținut-o și-a găsit justificarea celor trei ani de facultate și doi de master, la care se gândea uneori când tot strângea date și făcea grafice colorate. Nici măcar aici nu își putea arăta în vreun fel originalitatea, să le facă în culori mai vii atunci când era fericită, sau mai șterse, după un eșec amoros, căci culorile făceau parte la rândul lor dintr-o paletă cromatică unică în tot grupul, aprobată de vreun indian de la Londra.
Acum vedea cum putea face un pas pentru a ieși din monotonie. In mare făcea cam tot aceeași muncă, dar în plus și o analiză a datelor pe care toți le strîngeau ca niște furnicute manate de un plan invizibil, dar a căror cămara nu se umplea vreodată. Lucra mai mult cu cuvintele, atât pe tastatură, cât și prin viu grai, având acum acces la participarea la videoconferinte și întâlniri cu partenerii firmei.
Noua sa poziție a fost acceptată de colegi mai ușor decât se aștepta. E drept că facea tot ce putea să nu le aducă aminte de vaca anostă. Încerca să îi asculte și să le arate ca munca lor contează. Gabi era singura dintre fete care nu se obișnuia cu ea și o privea mereu fix și cam adânc.
Gândurile la Bogdan și le păstra doar pentru seara.

Sunt o femeie, nu sunt de piatră, câte pot să suport și eu?

Andreea era decisă să conducă întâlnirea de la Codrul așa cum și-a propus. Îl va duce la punctul în care ambii să își dorească o relație, dar povestea cu fata draguta nu tinea cu el.

Andreea își aranja cupele de la sutien privindu-si mulțumită sânii. Da, îi plăcea modelul și ura toți anii in care s-a învârtit pe lângă el în magazine, l-a mângâiat discret cu degetele, dar l-a ocolit, văzându-l ca pe un simbol al promiscuitatii și femeilor vulgare. La fel a făcut și cu portjartierul, pe care îl credea hărăzit doar fetelor ale căror picioare erau admirate de oricine. Nu a înțeles mult timp ce rol avea, căci functionalitatea de pe vremea bunicii fusese demult înlocuită de dresuri. Tot Cristina i-a spus că reprezintă o armă căruia niciun bărbat normal nu i-ar putea rezista. A mers pe mâna ei și de data aceasta, alegând unul dantelat, cu model destul de simplu, căci știa tot de la ea că fanteziile din dantelă duse în exces depășesc instinctul primitiv al bărbaților și apelează mai ales la simțul artistic și rafinamentul feminim. Chilotii erau simpli, dar mult mai decupati la spate decât ar fi purtat până acum vreo două săptămâni.

Fii sexy, rafinată, dar nu complicata, asta inhibă!

Zâmbea amintindu-și cuvintele prietenei sale. Așa că peste această lenjerie care invită la dezmat si dulce decadență și-a luat o rochie simpla, lungă doar cât sa-i ascundă marginea dresului, dar cu un decolteu aflat la doar un deget distanță de a fi prea provocator.

In timp ce se încălța cu pantofii cu toc mare și delicat, care o făceau suficient de înaltă încât să poată privi in ochi, fără să ridice capul, aproape orice bărbat, femeia s-a bucurat că a propus ca întâlnirea să aibă loc atât de repede. Dacă mai treceau câteva zile cel mai probabil încrederea ar fi lăsat loc indoielii si ar fi mers, dacă ar fi facut-o, cu acelasi aer docil al celei pregătita să înghite orice abuz sentimental în speranța că îl va duce pe tip acolo unde vroia – de vorbă la o cafea, față in față, împărțind bucurii și planuri comune.
Pentru ea vinerea trecută a deschis cutiuța fanteziilor, reprimate și ascunse atât de bine în propriul suflet, încât nu recurgea la ele nici măcar atunci când un orgasm urma să o arunce pentru o clipă dincolo de întrebări nepuse și răspunsuri sugerate de irisul unui partener care ejacula uitându-se dincolo de ea.
Dana și Sorina i-au promis că vor fi acolo dacă ea se va pierde și va dori să renunțe. S-a surprins când a realizat că o bucura la fel de tare intalnirea cu cele două colege, care vor lăsa inca o dată aerul business si o vor însoți, ca două fecioare cu pletele libere și cu privirea încărcată de dorință și curiozitate, în calea descoperirii unei noi laturi ale sinelui.

 

Scrie un comentariu