Povestiri

Iubiri la kilogram 3

Citiți întâi primele părți ale povestirii despre Andreea, interesanta noastră corporatistă aici și aici.

Soarele trasează primele dâre de culoare prin jaluzelele întredeschise. Andreea simte una care îi străpunge pleoapele și se trezește. Mirosul acru de vin și sex îi izbește nările, amintindu-i de cluburile sordide din Amsterdam. Se întinde leneșă pe așternutul care păstrează amintirea serii trecute. Simte nevoia să trândăvească și să se gândească la ea, dar deadline-ul raportului pe cota de piață îi stă pe creier.

Își umple cu cafea cana norocoasă cumpărată în city-breakul făcut la Paris cu Cristina și se afundă în fotoliu. Savurează prima gură, inspiră adânc aroma și simțurile încep să i se trezeacă.

Abia începusem să simt cum totul dispare din jurul meu și a terminat, ca un adolescent nerăbdător.  Oricum, băiatul acesta poate mai mult și e cumva dator să îmi arate asta.

Închide ochii și încearcă să își amintească mai bine seara trecută, dar nu e mai nimic acolo. A rămas mai degrabă cu imaginea discuției de pe terasă, nu a mai întâlnit de mult un tip cu care să poată vorbi atât de multe și de care să se simtă apropiată. Vechile temeri și prejudecăți i se strecoară insidios în minte și încep să își transmită impulsurile către sufet.

De ce-ar dori să mă revadă? Am fost altceva pentru el decât o pereche de țâțe puse prostește pe tavă de la prima întâlnire?

Femeia își alungă gândurile și încearcă să redevină persoana pragmatică și ușor distantă pe care o cunosc toți. De multă vreme renunțase la a se simți folosită și vedea totul mai mult ca pe o necesitate reciprocă instinctuală, dincolo de principii și rațiune. I se părea oricum stupidă concepția că simplul titlul de posesor de penis te face întotdeauna să fii cel care folosește și dispune de cineva. Pierduse iluzia suprapunerii dintre dragoste și sex odată cu virginitatea și cu prima relație, aceea cu Vlad, iar de atunci învățase să păstreze doar senzațiile din întâlnirea cu unii bărbați.

Imaginea alor ei împărțindu-și gândurile în fața unei cești de cafea care îi tot revine, casa în care își găsește întotdeauna lucrurile așa cum le-a lăsat îi deschid din nou nevoia unei relații, a unei relații pe bune.

Andreea se uită confuză la ceas și începe să se pregătească pentru o nouă zi.

Dimineața a trecut repede, s-a simțit detașată de micile frecușuri, a privit înțelegătoare șirurile nesfârșite de date care s-au așezat cuminți în raport și chiar a inovat puțin la descrierile standard ale rezultatelor. La 11 a sunat-o pe Cristina, propunând să meargă împreună până la Megaimage, singura alternativă rezonabilă pentru o salată mediocră la masa de prânz.

O cunoștea pe Cristina de douăzeci de ani, vorbeau despre orice. Ea este cea care i-a povestit cum să săruți un băiat, cum să îi lași bilețele în bancă dacă el e destul de dobitoc încât să nu răspundă unor gesturi evidente, deși e clar că și-ar dori, tot ea i-a făcut cadou primul pachet de prezervative care i-au expirat însă până a avut nevoie de ele. Împreună cu Cristina a împărțit plăcerea lecturii și schimbului de cărți, sau mai târziu au stat cu rândul la coadă să prindă un bilet la premierele de la Teatrul Național. Relațiile s-au distanțat pentru o vreme, când Andreea nu a reușit să înțeleagă de ce Cristina se implica atât de puțin în relațiile ei și își schimba partenerii mai des decât răsare soarele. Cristina simțea că a experimentat orice în materie de relații și sex și avea de câțiva ani o căsătorie împlinită.

 • Bună, mă bucur să te văd! Andreea a îmbrățișat-o, ținând-o în brațe mai mult decât de obicei.
 • E vorba de alt bărbat?
 • Da!
 • Te-a părăsit careva înainte să ai o relație?
 • Nu, e vorba de Bogdan. Ne-am pus-o după prima întâlnire.
 • Nimic spectaculos, am mai vorbit despre asta. A fost bun de ceva? Cristina zâmbea, abținându-se să nu râdă.
 • Când am început să simt ceva a terminat, probabil au fost câteva minute. Își mușcă încurcată buzele, în timp ce își aranja părul după ureche.
 • Mergi mai departe, bărbații trebuie vânați ca un stol de gâște sălbatice, le poți încerca pe toate, dar te concentrezi pe cea mai mare.
 • Cristina, el e aceea.
 • Nu te înțeleg, dar nici nu îmi dau cu părerea. Bogdan e un afemeiat și va fi greu de păstrat, din câte aud e dependent de femei, de cât mai multe femei. Nu sunt convinsă că ascultă de altceva decât de chemarea propriului penis, dar nu-l judec, am fost și eu o versiune feminină. Poate merită, poate nu.
 • Să-l caut eu?
 • Acum nu vei obține nimic, mai așteaptă. A fost ceva memorabil în cele cinci minute de sex?
 • Nu știu.
 • Andreea dragă, bagă o dată în cap, nu e nimic rău în a face sex la prima întâlnire, dar dacă vrei să fii sigură că tipul te va căuta din nou trebuie să vii cu ceva de la început. Bărbații nu sunt prea creativi, au fantezii puține și fixe. Învață să te prinzi care sunt alea și oferă-i un preview.

Andreea începe să zâmbească. Va găsi un moment să-i arate tipului ce poate. Întâi vrea un orgasm de la el, pe urmă poate o relație.

Un comentariu

 1. Laura G. 7 Aug 2017

Scrie un comentariu