Suntem un grup de prieteni – trecuti de 30 de ani care, dupa munca zilnica pentru trai decent, mai gasim si momente sa ne relaxam cu o carte, un film sau evenimente culturale.
In ordinea locurilor de la masa, stau la taifas si la cafea:
Foxy – linistita si calma la suprafata, colorata si fistichie cat incape, pe interior; ma ocup cu preumblari artistico-urbanistice si relatari mai mult sau mai putin contemporane.
Li – Atestat navigator in eter; cu un aer visator si usor nevinovat, dar acida si intepatoare daca o trezesti… Responsabila cu aruncatul provocarilor.
Coffee – realisto-fantezist, incapatinat si motiva(n)t, pierdut in eternul feminin, initiatorul invitatiilor la placeri (ne)vinovate.

Poti sa ne gasesti si pe Facebook, Google+ si Twitter.

Drepturi de autor

Textele sunt originale, reproducerea sau copierea lor  fără acordul nostru fiind interzisă.

Politica linkuri afiliate

Dacă îți plac articolele noastre, te rugăm să cumperi cărți prin intermediul linkurilor afiliate din text. Noi încasăm un comision plătit de magazin, care nu se adaugă la valoarea comenzii tale. Toată lumea are de câștigat.

Ca urmare a difuzării de anunțuri pe acest site, terțe parți pot plasa și citi module cookie în browserele dvs. sau pot utiliza semnalizatoare web pentru a culege informații. Acestea nu sunt utilizate sau stocate de blogul nostru.

Respectăm intimitatea utilizatorilor și nu dezvăluim nimănui adresa de email a celor care comentează sau ne trimit emailuri, fără consimțământul acestora.