Povestiri

Iubiri la kilogram 6

Dupa amiaza Daniel a rugat-o pe Andreea sa vina in biroul lui. Seful lor era un tip care combina jovialiatea, tonul intelegator si remarcile dure si lipsite de menajamente. Nu era ușor să te obișnuiești cu el, dar odată ce o făceai îți aducea liniștea unei persoane care știa să aprecieze corect oamenii și să îi trateze in consecință.
Daniel părea genul de familist convins, au încercat câteva aspirante la promovare să îl atragă cu nurii lor, dar se pare că nu au prea avut succes. S-a plimbat prin firmă, ca o legendă urbană pe care toți o savurau, dar in care nimeni nu credea, zvonul unei legături amoroase cu fosta lui asistentă, o roșcată care le făcea chiar și pe femei să isi chestioneze propria sexualitate.
– Bună, Andreea! Ia loc, nu te formaliza.
– Bună, Daniel! Multumesc.
– Voi fi foarte scurt – cred că ai experiența necesară să preiei temporar rolul de coordonator. Confirmarea pe post poate veni după vizita lui Graham, peste câteva luni. Până atunci ai un rise de 25%. Te deacurci, esti OK cu asta?
Andreea era surprinsă, nu datorită propunerii in sine, cât faptului că nu aștepta mare lucru de la jobul asta. S-a auzit spunând:
– Multumesc, Daniel! Sunt foarte bucuroasă că te-ai gândit la mine.

Anunțul a stârnit bucurie, indiferență, dar și invidie la câteva dintre colegele mai vechi. Trebuia de acum să facă ca cei 14 oameni să lucreze împreună. Avea ceva rețineri, chemate la apel de vechea ei nesiguranță, dar era decisă să reușească.

Seara Andreea era încă dezorientată de toate lucrurile bune care veneau peste ea. S-a îmbrăcat in kimomoul lejer și s-a privit in oglinda. Intai si-a admirat părul, ochii, buzele, si-a redescoperit timid sânii cu sfarcurile frumos conturate și a învățat din nou să se iubească.
In toate relațiile ei a fost legată de mesajele și telefoanele iubitilor, agatandu-se de orice cuvânt primit și privindu-l ca pe un semn de iubire, în lipsa unora mai elocvente și mai directe. In toate însă a renunțat la ea, la nevoile sale, și-a suprimat dorințele, punându-le în loc pe ale lor. A înțeles târziu că nu mai este ea acolo și că a devenit rezultatul propriei proiecții a dorințelor lor. In schimb nu a primit prea multe, de la unii nici măcar o explicație banală atunci când au plecat din viața ei.
De data aceasta va fi altfel, abandonată de toți pentru tipe mediocre, Andrea vroia să se transforme ea in vânător. Bogdan era un trofeu cam pretentios, dar dorea să incerce.
Cristina insistă că bărbații trebuie incitati,
aleși și făcuți dependenti de tine și de pizda ta, dar într-un mod care să ii lase să creadă că ei au fost vânătorul.
Își închide kiminoul cu o neglijență bine studiată, își face o poza si i-o trimite bărbatului ca răspuns la mesajul de vineri – Bună! Ne vedem vineri seara la Codrul?
Era un hotel drăguț, ascuns de ochii indiscreți pe un drum de țară spre Giurgiu. Își căpătase ceva faimă, numele său trecând șoptit de la unul la altul, in rândul celor care doreau să isi trăiască discret iubirile vinovate.
Acordul lui a sosit ca un simplu da, dar era tot ce își dorea femeia.

Bogdan semnase contractul cu Irina, după negocieri strânse care au durat tot weekendul. Amandoi s-au inteles inca din primele minute, dupa ce au citit draftul pe email, dar au preferat sa amane incheierea lui, folosindu-l ca bun pretext pentru cateva zile de examinare a detaliilor. O intalnire neobișnuită, căci și Irina avea experienta in a-și folosi toate atuurile, deloc puține. In pat au descoperit cu încântare că dețineau aceleași mici trucuri de seducție a sexului opus, de la lenjeria fină și incitantă, până la cunoașterea tuturor punctelor predispuse la a cădea in promiscuitate și abandonare de sine. Întâlnirea lor a fost pasională, o încleștare în care fiecare a fost pe rând cel cu inițiativa sau cel dominat. Și-au destăinuit unul altuia ce fantezii aveau și le-au bifat conștiincioși ca pe un task important. Sexul era pentru ei placere, dar una în mod misterios rațională, căci puteau să se concentreze pe fiecare senzație și să o analizeze cu atenția unui savant excentric.
Tocmai savura dulcea detașare adusă de încheierea contractului când a primit poza Andreei. Uitase deja de fata și de sms-ul transmis instinctiv. Și-a amintit însă kimonoul și mai ales l-au incitat sânii plini, care se sărutau senzual sub kimonoul care nu ascundea prea multe. I-a plăcut și invitația directă, nu vroia să plece de la ea vreun zvon că un tip dorit ca el are doar câteva minute de oferit unei femei. Bogdan s-a gândit puțin la discuția de la terasă, dar deja i se părea banală.

Scrie un comentariu