Vreau sa fac bani in timpul liber

Vreau să fac bani în timpul liber. Aud asta tot mai des și mă cred că este greșit. Când spui că vrei să faci bani în timpul liber deja începi cu o greșeală. Trebuie să îți dorești să începi o afacere și să ai răbdarea necesară să o dezvolți.

Dacă dorești să faci bani în timpul tău liber trebuie să te implici mai mult și să faci ceva în acest sens. Nu este suficient să îți dorești pentru că nu o să vină nimeni să îți dea bani. Este nevoie de acțiune. Din totalul oamenilor care își doresc să facă bani online, doar un mic procent încep să facă ceva în acest sens. Este alegerea ta dacă vrei să începi ceva cu adevărat sau nu. Rolul meu este doar să îți arăt oportunități.

Nu o să te învăț să joci la pariuri sportive, să te faci grădinar, să vinzi fotografii sau să îți mai iei un alt loc de muncă. Eu îți propun o singură activitate din care poți să câștigi bani în timpul liber. Nu doar că este o activitate pe care o poți face în timpul liber dar poate deveni o adevărată afacere.

Mă refer la blogging. Îți spun imediat și motivele pentru care cred că această activitate ți se potrivește.

  1. Este ușor. Nu ai nevoie de limbaje HTML sau alte cunoștințe extraordinare pentru a începe un blog. Jumătate din treabă este făcută dacă îți face plăcere să scrii despre anumite subiecte. În plus ai satisfacția că ajuți și alte persoane.

2.Este gratuit. Există variante să începi fără să investești bani. Poți să începi cu un subdomeniu pe WordPress sau Blogger. Dar, dacă privești această activitate ca pe o afacere, te sfătuiesc să îți cumperi propriul domeniu și hosting. Un domeniu costă aproximativ 50 de lei și serviciul de hosting începe de la 5 lei pe lună.

  1. Ai libertate. Poți scrie articole doar atunci când ai suficient timp liber. În medie, un blogger adaugă un articol pe săptămână, ceea ce înseamnă că ai suficient timp la dispoziție să îl pregătești. Totuși, trebuie să îți spun că te dezvolți mai ușor în momentul în care adaugi conținut mai des.
  2. Câștigi bani. Poate nu o să câștigi bani în prima lună, sau în primele două luni, dar rezultatele o să apară. Cu siguranță dacă urmărești blogul meu o să găsești suficiente informații despre cum să faci primii bani din blog încă din primele 30 de zile.
  3. Dezvolți o afacere. Blog-ul nu înseamnă doar pasiune. Pasiunea te face să continui și să faci lucrurile cu plăcere. În realitate blog-ul este o afacere care se poate dezvolta și te poate duce la un nivel foarte ridicat. Există nenumărate modalități de a câștiga bani din blogging.
  4. Conexiuni. Cu ajutorul blogului ajungi să cunoști persoane și să dezvolți relații de prietenie. Aceste conexiuni pot să se materializeze în viitoare colaborări. Blogul te ajută să devii cunoscut și asta se traduce în oportunități de afaceri.

Sper ca cele 6 motive exprimate mai sus să îți dea de gândit. Sper totuși ca pe viitor să spui așa: vreau să fac bani în timpul liber din blog. Dacă ajungi la acest nivel te asigur că viața ta o să se schimbe.

Dacă te-ai hotărât să înveți mai multe despre posibilitatea de a face bani în timpul liber, te sfătuiesc să citești acest articol despre 20 de metode prin care poți să câștigi bani pe net.

Concluzie despre

Există metode care îți promit câștiguri rapide sau necesită un nivel mai mic de muncă. Totuși, nu trebuie să gândești pe termen scurt sau să te mulțumești cu puțin. Începerea unui blog este o afacere pe termen lung și are multe beneficii.

Daca ai nelămuriri sau dorești să mă întrebi ceva nu ezita să lași un comentariu. Sunt aici să te ajut. Mulțumesc pentru timpul acordat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here